zaterdag 17 augustus 2013

Silver Dollar Waarde - Leer Welke Dollarmuntstukken Top The List


 Zilveren munten zijn oude Amerikaanse munten die zilver bevatten. Tot het jaar 1965, de Amerikaanse munten bevatten 90% zilver en 10% koper. Dit feit alleen al verhoogt zilveren dollar waarde, terwijl het verhogen van de vraag van fanatieke verzamelaars.

Zilver was niet zo lang geleden gebruikt in de productie van dollar munten. Maar als gevolg van toenemende vraag van zilver aanbod en de toegenomen waarde van zilver, werd afgebouwd van bijna elke dollar munt productie in 1960. Afhankelijk van het ontwerp, conditie en schaarste, zijn zilveren dollars hoogst gewaardeerd door verzamelaars.

Er is een handvol zilveren dollar waarde die consequent klimt in de tijd. Sommige van deze hebben consequent gevorderd in het verleden en zal dat blijven doen. Als u een fervent verzamelaar, met inbegrip van deze aan je collectie zal je lijst met collecties verhogen: 1928 Peace Dollar, 1893-S Morgan dollar, 1891 en 1878-CC Morgan dollar.

Onder de lijst van zeer de vraag zilveren dollar munten vandaag is het Vloeiende haar met een vrijheid met wapperende haren. Het is uiterst zeldzaam vanwege beperkte producties. In een veiling gehouden door het jaar 2005, werd het bracht op bijna $ 1.200.000. Het is een hoop geld, is het niet?

Een ander ding is de gedrapeerde Bust die een adelaar beschikt aan de achterzijde met Liberty aan de voorkant. De waarde van deze varieert van ongeveer 600 tot 50 $, 000 afhankelijk van de omstandigheden. Aan de andere kant, de Seated Liberty geslagen 1840-1873 features Liberty zitten terwijl een Amerikaanse vlag met een adelaar op het omgekeerde. In slechte omstandigheden, deze munt bedragen vanaf $ 200, terwijl een bedrag van $ 2.000 tot $ 3.000 in de gemeenschappelijke jaren voor die uncirculated degenen.

George T. Morgan ontwierp de Morgan als in de plaats van haar ontwerper aangeduid door verzamelaars als de Morgan dollar. Het heeft een adelaar met gespreide vleugels op de achterzijde en een knappe Liberty op de voorzijde. Het werd geslagen from 1878-1921 en prijzen van $ 20 tot $ 80. Laatste in de lijst is de Vrede dollar. Het werd geslagen 1921-1935 ter herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog 1. De dollar geeft Liberty met een hoofdtooi en het woord vrede onder de neergestreken adelaar in de achterzijde. Echter, de 1922 Peace dollar heeft de hoogste oplage tussen deze munten.

Als gevolg van de gecombineerde effecten van de status van markteconomie en zilver dollar waarde stijgt, veel fanatieke verzamelaar besloten te verkopen grote porties zo niet hun hele muntenverzameling. In principe, geld is veel meer in de vraag naar mensen tijdens deze dagen wat met de voortdurende stijging van de producten in de markt. Gouden en zilveren munten zijn zeer in trek, zoals de 1922 Peace dollar, die naar buiten komt om de meest gevraagde zijn.