maandag 22 juli 2013

3 manieren om te bepalen De werkelijke waarde van Scrap Silver Coins


 Denk aan de populaire gezegde, tijd is goud? Dat is zeer juist vooral voor ijverige mensen die zorg zo veel over hoe zij hun tijd doorbrachten. Voor hen investeren is niet alleen om geld, maar ook investeren hun tijd in iets de moeite waard. Mensen tegenwoordig op zoek naar de slimste manieren om extra geld te verdienen zonder dat zij te veel van hun kostbare tijd. Velen zijn het invoeren van de wereld van de beleggingen als ze het gevoel dat het meer is zuinig en de uitbetaling is niet zo slecht.

Een van de meest populaire vormen van investeringen wordt venturing op schroot metalen zoals zilver. Schroot zilver volgens een aantal beleggers is de makkelijkste en meest efficiënte manier te verdienen extra inkomsten. Men kan gewoon kopen en online te verkopen zonder zelf al te veel tijd en moeite waardoor het zeer geschikt voor full-time huisvrouwen en degenen die reguliere banen.

In lijn met deze, is het heel gemakkelijk om te bepalen hoeveel geld men kan uit het genereren van schroot zilver. Van alle schroot verzilvert, munten zijn het makkelijkst te markt. Als u geïnteresseerd bent in dit soort zaken, moet u begrijpen hoe de waarde van schroot zilver wordt bepaald. Hier is hoe:

1. Bepalen van de waarde via het Internet

Nu aan het onderzoeken is gemakkelijk gemaakt. In tegenstelling tot voorheen waar men moet gaan door een stapel boeken alleen maar om te komen met accurate antwoorden. Tegenwoordig, met het gemak van het internet, kan gegevens in een kwestie van seconden krijgen. Hetzelfde geldt bij de bepaling van het schroot zilver. Er zijn vele websites die zilver berekening aanbieden. De gebruiker zal gewoon moeten invullen van de benodigde velden, zoals het gewicht van de zilveren en de huidige spotprijs. Dit laatste kan ook worden bekeken via het internet.

2. Het onderzoeken en berekenen van de waarde op uw eigen

Het bepalen van de werkelijke waarde van schroot zilver is zeer eenvoudig. Ten eerste, moet je weten hoe je het gewicht te zetten in troy ounces. Troy ounce is de standaard schaal gebruikt in de handel. 1 ounce is gelijk aan 0,9115 troy ounce.

Ten tweede kent de zuiverheid van het zilver. Men moet niet vergeten dat de Amerikaanse munten geslagen vóór 1964 zijn 0.900 puur zilver en munten geslagen 1965-1969 zijn 0.400 puur zilver. Bovendien wordt de zuiverheid ook wel zilver gewicht.

Ten derde, het identificeren van de huidige spotprijs van zilver hetzij in tv-nieuws, broadsheet of internet.

Ten vierde, scheid de munten volgens hun zuiverheid. Gewicht ze converteren dienovereenkomstig vervolgens in troy ounces. Vermenigvuldig de geconverteerde gewicht van de munten door hun puurheid of hun zilver gewicht vervolgens vermenigvuldigen weer door de huidige spotprijs.

Voor een duidelijker beeld, hier een voorbeeld:

Zeggen dat je moet wijken geslagen vóór 1964. Het totale gewicht is 100 gram. Converteren 100 gram naar troy ounce. Als de huidige spotprijs van zilver is $ 30 per troy ounce, vermenigvuldigt u de 100 gram per 0,9115 (omzetten naar troy ounce) bij 30 (spotprijs) van 0.900 (de zilveren gewicht of de zuiverheid) is gelijk aan $ 2,461.05.

3. Raadplegen Betrouwbare Coin Dealers in uw omgeving

Als u geen tijd om te zoeken op het internet of als u niet zeker bent van uw berekeningen, kunt u inlichtingen inwinnen bij munt dealers in uw omgeving. Wees echter voorzichtig handelen alleen aan dealers die kan worden vertrouwd.

Inderdaad zilver biedt mensen een andere manier om extra geld te verdienen. Selling schroot verzilvert zoals munten is eenvoudig. Het is raadzaam om eerst de waarde van de kostbare munten te bepalen voordat u naar uw gekozen dealer. Met deze eenvoudige manieren waarop u de waarde van uw schroot zilveren munten in een mum van tijd te bepalen.