zaterdag 13 juli 2013

Zilver Juwelen - Het verschil tussen Silver Plating en Sterling Silver


 Weet je nog toen je een kind was, je liefde doen alsof je bent een piraat op jacht naar kostbare stukken, zoals gouden en zilveren munten en juwelen? Voor zorgen dat jij en je vrienden hebben zo veel plezier te delen uw schat en verbergen ze weg van je broertjes en zusjes. Waarlijk, het verzamelen van waardevolle voorwerpen is zo grappig. Dat is de reden waarom zelfs volwassenen houden het verzamelen van kostbare voorwerpen zoals Jewelries, goudstaven en zelfs gouden en zilveren munten.

Aan de andere kant, als gevolg van verschillende redenen, zoals de toenemende goudprijs op de wereldmarkt sommige mensen gaan voor zilverstukken plaats. Voor munten verzamelaars, zijn zilveren munten verzameld voor haar intrinsieke waarde en numismatische waarde. Intrinsieke waarde heeft betrekking op het materiaal van de munten zijn gemaakt van, terwijl de numismatische waarde heeft betrekking op de zeldzaamheid, leeftijd, oplage en de algehele conditie van de munten. Voor wie houdt van Jewelries, ze vaak op zoek naar verzilverd of sterling zilveren stukken.

Wat zijn verzilverd juwelen en sterling zilveren medailles?

Sterling Silvers

Bij het kopen van dit soort Jewelries, is het belangrijk om het verschil tussen zilver plating en sterling zilver kennen. Het is niet zuiver zilver. Omdat zuiver of fijn zilver, is relatief zacht en kunnen gemakkelijk worden beschadigd wordt meestal gecombineerd met andere metalen zijn duurzaamheid en sterkte te verbeteren. Als u uw zilver met markeringen van 925, .925 of 92.5 betekent dit dat uw stuk is een sterling zilver. Deze cijfers impliceren de zuiverheid van zilver. Het wordt algemeen gebruikt als sieraden en woonaccessoires vanwege zijn onberispelijke fijnheid en veerkracht. Om ervoor te zorgen dat uw edelmetaal voorbij de normen op zoek naar de volgende opschriften: echt, ster, .925, zilver

Sterling zilveren sieraden moet een goede en regelmatig onderhoud als dit soort van zilver is gevoelig voor vlekken en aanslag. Om de schoonheid van uw kostbare metalen te houden, is het belangrijk om uw stuk te slaan op een droge plaats uit de buurt van vochtige.

Verzilverd Sieraden

Verzilverd Jewelries zijn goedkoper dan echte degenen. De term verzilveren betekent dat het sieraad is bedekt met zilver coating. Deze werkwijze wordt aangeduid als galvaniseren. Deze methode wordt in de volksmond gebruikt in een aantal goedkope mode Jewelries die meestal gemaakt zijn van staal of slechte kwaliteit metalen. Er zijn een aantal redelijk geprijsde huis galvaniseren systemen die u kunt kopen. Let op dat de dikte van het verzilveren wordt bepaald door de sterkte van de elektrische stroom, de zilveren concentraat in het dompelen mengsel, en de duur van de sieraden wordt ondergedompeld in het mengsel. Als u niet zeker coating uw kostbare stukken, kunt u hulp zoeken bij een professionele zilversmid in uw omgeving die is een expert in het veld.

Bovendien, galvaniseren kan verzilverde sieraden repareren met oppervlakte deuk of schade. Als je een sentimentele stuk dat restauratie nodig heeft, deze methode is de beste oplossing.

Zoals sterling zilver, moet verzilverd Jewelries goed worden verzorgd om haar schoonheid en vorm te handhaven. Hoe? U zult een oude tandenborstel en plakken nodig. Schrob de sieraden licht. Verwijder de pasta door het spoelen van uw zilveren stuk compleet. Na het spoelen, lucht-drogen de artikelen voorafgaand aan het opslaan op een droge plaats.

Verzamelen zilver Jewelries zijn niet alleen trendy, het is zeer de moeite waard ook. Wanneer u verzamelen zilver Jewelries zorg ervoor dat u regelmatig te reinigen zodat ze langer meegaan. Zelfs als je ze niet gebruikt, moet u het uit een keer in de zoveel tijd en maak ze schoon adequaat op zijn glans en schoonheid te behouden.