vrijdag 12 juli 2013

Wat u moet weten wanneer het kopen Krugerrand Gold Bullion Coins


 Geïnteresseerd om gouden munten te kopen? Niet langer zijn gouden munten een verleden tijd van de elite en de koninklijke als meer en meer mensen worden steeds geïnteresseerd zijn om te investeren in kostbare munten als een hedge tegen inflatie. Een van de meest populaire munten in de markt van vandaag staat bekend als de Krugerrand Gouden Munten. Het is de meest gewilde en is goed voor negentig procent van de handel in de mondiale markt.

Laten we leren van de geschiedenis van Krugerrand, de best verkopende Gouden Munten In De Markt

Maar wat is Krugerrand? Krugerrand is de Zuid-Afrikaanse gouden munt. Het werd voor het eerst geslagen in het jaar 1967 aan de Zuid-Afrikaanse goud te verbeteren. In 1970 werd het geïntroduceerd als 's werelds eerste goud munt. Op december 1974, werd dit soort munt het eerst ingevoerd in de VS na de Amerikanen het recht om te kopen en eigen goud herwonnen. Het was een grote hit onder beleggers.

Aan de andere kant, werd Krugerrand verboden in 1985. Een wet werd aangenomen verbod op de Zuid-Afrikanen om dit edelmetaal detailhandel in de VS. Opportunely in 1994, werd de invoer verbod opgeheven. Hoewel de prijs van Krugerrands is slechts tweede naar de Gold Eagle na het verbod werd opgeheven, het blijft de meest gewilde kostbare munten onder beleggers.

Als u een van de velen die geïnteresseerd is in het kopen Krugerrand, na zijn belangrijke herinneringen.

Ontdek de minimale aankoopprijs die door de Resellers

Ja, er is een minimale afname van Krugerrand munten. Het verschilt van de ene naar de andere verkoper. De gemiddelde minimum voor de Krugerrand is 5 gram. Echter, als je staat te popelen om te kopen onder de 5 gram, zijn er online winkels die de verkoop van 1/10, ¼, ½ en 1 ounce gouden Krugerrand.

Maten Van Krugerrand Gouden Munten

Krugerrands gouden munten zijn er in vier dimensies - 1-ounce, 1/2-ounce, 1/4-ounce en 1/10-ounce. Dit soort munten hebben dezelfde ingewikkelde ontwerp. De meest wilde onder alle vier maten Krugerrands is de 1-oz Krugerrands. Het is ook beschikbaar in bulk.

Samenstelling van de Krugerrand Gold Bullion Coins

Krugerrand gouden munten worden geveinsd om duurzaam en veerkrachtig. Het bestaat uit 91,7% goud. De resterende 8,3% is koper.

Uiterlijk en gewicht

De Krugerrand munt ziet er pittig oranje. Een 1 oz munt weegt 33,93 gram. 31,1 gram van het werkelijke gewicht is puur goud en de rest 2,83 gram zijn koper.

Find Out The Spot waarde in de markt

De totale prijs van de Krugerrand munt is gebaseerd op de huidige markt "spot waarde of de prijs 'plus een kleine premie voor elke kostbare munt. U kunt ter plaatse waarde of spot prijs te krijgen van uw lokale krant, via online of via andere goud investering websites of forums.

Verzendkosten en Levertijd

Bij het kopen Krugerrand gouden munten online, moet je weten of er een begeleidende verzendingskosten. Sommige bedrijven geven gratis verzending voor bestellingen boven hun opgegeven bedrag of aantal orders. Afgezien van de verzendkosten, moet je bewust zijn van de levering schema, zodat u weet wanneer te verwachten uw bestellingen.

De Zuid-Afrikaanse Krugerrand gouden munt is inderdaad de best verkochte goud munt. Het is een uitstekende investering voertuig. Krugerrands worden op grote schaal binnen-en buitenland erkend. Als u geïnteresseerd bent om te investeren in dit soort gouden munten zijn, zorg ervoor dat je begrijpt zelfs het kleinste detail van deze munt uit het gewicht van de huidige spotprijs. De bovengenoemde feiten zijn erg belangrijk, zodat u niet zal worden tot slachtoffer door bedrijven de verkoop van nep goud gouden munten.