vrijdag 12 juli 2013

Wat zijn Silver Eagle Bullion Coins? Hoe te investeren starten


 Bent u op zoek naar betaalbare investeringen? Waarom niet proberen te verzamelen Silver Eagle Bullion Coins? Deze munten zijn goedkoop en mooi om te verzamelen. Waar genoeg, velen zijn geneigd om te investeren in zilveren munten als ze niet zo instabiel in vergelijking met de conventionele aandelen en obligaties.

Van alle zilveren munten die er zijn, waarom Silver Eagle Bullion Coins? Zoals eerder vermeld, deze munten niet zo duur als de anderen. Als je beperkte middelen, zal het makkelijker voor u om te investeren in deze mooie stukken. Veel mensen zijn ervan overtuigd om te investeren in deze munten. Met dat gezegd de Silver Eagle wordt verantwoord als 's werelds best verkopende zilveren munten. Sinds 1986, 130 miljoen werd wereldwijd verkocht.

Laten we graven Dipper en ontdek de geschiedenis van dit edelmetaal

De Silver Eagle eerste verspreid in 1986 als onderdeel van de toestemming van het congres in 1985 programma. Het ontwerp van dit opmerkelijk stuk is gekopieerd van de Walking Liberty Half dollar die in de VS verspreid 1916-1947. De kunstenaar achter dit opmerkelijke stuk is Adolph A. Weinman. Aan de andere kant, als je de munt te keren, zul je John Mercati's meesterwerk dat is de Heraldische eagle zien.

Hoe te beleggen in Amerikaanse Silver Eagle

Amerikaanse overheid Garantie

De Verenigde Staten regering garandeert de wegen, de inhoud en de zuiverheid van deze kostbare munt. American Silver Eagle is 99,9% puur zilver of fijn zilver. Het vereist eigenlijk geen evaluatie. Deze munt wordt gemakkelijk omgezet in contanten op elk moment dat u wilt verkopen.

Hoe te kopen Dit Opmerkelijke Silver Bullion Stuk

Als u geïnteresseerd bent om deze opmerkelijke gouden munten te verwerven, moet u begrijpen dat de Silver Eagle gouden munten worden niet rechtstreeks aan het publiek verkocht. Echter, de US Mint verdeelt de gouden munten om edelmetaal dealers die gemachtigd zijn om te kopen in grote hoeveelheden. Bijgevolg kunnen zij deze kostbare stukken te verkopen aan andere dealers, verzamelaars en voor het grote publiek.

Minimale afname van deze Silver Bullion

In tegenstelling tot de Krugerrand, die over het algemeen het minimum afname is 5 gram, de minimale aankoopprijs van zilver Eagle munten is 60 gram. Echter, als uw budget is vernauwd kunt u bestellen onder de 60 gram. Echter, geen verrassing zijn als het een hogere premie zal hebben en als het bedrijf in rekening brengen op de verzendkosten.

Kopen in bulk of per stuk

Voor het kopen van zilver edelmetaal, moet u uw budget te controleren. Als je beperkte middelen die u kunt individueel de aankoop van de munten. Maar de premies hoger zijn. Aan de andere kant, als u wenst te kopen in bulk kunt u de muntjes te verkrijgen op rollen. In het algemeen, een rol van Silver Eagles heeft 20 munten per stuk. Wat een manier om te geven als cadeau aan uw dierbaren tijdens Kerstmis of speciale gelegenheden!

Vertrouwd zijn met de Spot Prijs

Net als elke andere edelmetaal stuk, moet je jezelf vertrouwd te maken met de huidige spot prijs van uw gekozen munten, plus de bijbehorende premie voor elke munt. Om de spot prijs te krijgen, kunt u het internet controleren of lees uw lokale krant voor aanpassing.

Koop Van Gerenommeerde Dealers

Als een waarschuwing vooraf, niet kopen van vermoedelijke fraude dealers en schandalig websites en bedrijven. Doe je onderzoek alvorens te kopen. Het zal hartverscheurend zijn als je erachter komen dat u belegt op valse munten.

Zeker, investeren is iets wat je moet voorzichtig zijn gedachten van plannen en geven. Veel mensen zijn te investeren in de Amerikaanse Silver Eagle Bullion munten als ze zijn zeer boeiend met zoveel geschiedenis te vertellen. Controleer de bovenstaande voorafgaand aan het investeren genoemde pointers. Good luck!