vrijdag 12 juli 2013

De beste manier om zilver Aankoop


 Nuttige informatie over hoe u edelmetalen te kopen is in de populaire vraag. Je moet altijd worden geïnformeerd, want er zijn veel dingen bewust te zijn van. We gaan een aantal van de voor-en nadelen in dit artikel te onderzoeken, en we zullen kijken naar enkele van de beste manieren over hoe om edelmetalen te kopen.

De eerste manier over hoe om edelmetalen te kopen is door het kopen van munten. Veel mensen vragen zich af hoe je zilveren munten te kopen. Bent u op zoek naar edelmetalen te kopen als een collectible of als een investering? Dit is waar je moet beginnen in het proces. Dit zal een grote invloed op hoe je koopt zilveren munten. Zilveren staven zal soms bieden u meer waarde als een investering.

Het kopen van zilveren staven is de tweede techniek voor hoe je zilver kopen we gaan verkennen. Wanneer u koopt zilveren munten kunt u verwachten om een ​​premie te betalen voor het drukken, hoewel zilveren staven kun je een betere deal te krijgen. Wil je weten hoe je zilveren staven te kopen zonder geld te verliezen? Dit is niet moeilijk als je een betrouwbare handelaar. Je wilt er zeker van u krijgt edele metalen die 99 zijn. 9% puur, dus doe je huiswerk en winkel rond. Vinden gevestigde bedrijven, en zorg ervoor dat je gedegen onderzoek.

We zullen ook kijken naar hoe de edelmetalen te kopen van een investering makelaar. U kunt edele metalen kopen via een Exchange Traded Fund dat is zeer effectief. Deze zijn in lijn met de marktprijs van zilver. Dit soort fondsen worden gekocht en vergelijkbaar met individuele aandelen of obligaties verkocht. Je zult in staat zijn om hen dagelijks verhandelen of u kunt vasthouden aan hen voor de lange termijn. Om te leren hoe je zilver te kopen zonder dat een van de hoofdpijn van opslag of verzending van het, dit is wat je wilt richten op.

Het zal altijd slim om weg te blijven van tv-reclame als je leert hoe om edelmetalen te kopen. Televisie adverteerders vaak niet bieden goede prijzen. Vele malen zullen ze in rekening brengen tien keer de marktprijs van zilver. Televisie bevorderen is ongelooflijk hoog geprijsd en ze moeten markeren hun producten aanzienlijk te betalen voor deze kosten. Er zijn vele lokale dealers waar je een veel betere deal zal geven.

Zorg ervoor dat je je onderzoek en je geduldig bent. Heeft een impulsieve koper niet. Leer de lingo en kies 4 of 5 bedrijven te evalueren. American Precious Metals Exchange is een geweldige bron voor het leren hoe je zilver te kopen. U kunt goede deals, en ze hebben allerlei informatie om u te helpen erachter te komen met het kopen.